Waaghalzen in de lucht met SkyFly in Ischgl

Skyhigh met SkyFly

Den Haag, december 2016

Dit winterseizoen is de nieuwste attractie in Ischgl ‘de SkyFly’ geopend. Dit is een twee kilometer lange zipline, op een hoogte van 50 meter, waarmee waaghalzen met een snelheid van 84 kilometer per uur over het besneeuwde skigebied vliegen. De zipline overbrugt een hoogteverschil van 307 meter en loopt van het tussenstation van de Silvrettabahn A1, op 1.683 meter hoogte, tot het dakterras van het dalstation van de 3-S Pardatschgratbahn A3, op 1.376 meter hoogte.

opening-skyfly-met-pur-in-ischgl-web
Opening SkyFly met de Duitse band Pur in Ischgl © TVB Paznaun-Ischgl

De SkyFly is voor daredevils die extreme outdooractiviteiten willen ontdekken, maar ook voor wintersporters die de afdaling willen eindigen met een extra hoeveelheid adrenaline. De ski-attributen hoeven wintersporters niet weer boven op te halen. De ski’s ‘vliegen’ door middel van een speciale constructie mee. Voor niet-skiërs is het ook mogelijk om de zipline te bereiken. Zij nemen de gondel omhoog en stappen uit bij het startpunt van de zipline.

Voor deze adrenaline kick betalen volwassenen € 39,- en kinderen van 8 jaar tot 17 jaar (minimaal 1.20 meter) € 21,-. De SkyFly is in de winter dagelijks geopend van 12:00 tot 16:00 uur. Tickets zijn te koop bij de kassa van de Silvrettabahn A1 of in de Ischgl online shop.

Meer informatie is te vinden op: www.skyfly-ischgl.at