Trendsetter Norwegian Cruise Line viert lancering Premium All Inclusive met ‘April Sale’

Bespaar tot 200 euro per stateroom

Den Haag, 12 april 2017

Norwegian Cruise Line start de lancering van het innovatieve cruiseconcept Premium All Inclusive extra feestelijk met de ‘April Sale’. Gasten profiteren tot 30 april van kortingen oplopend tot 200 euro. Norwegian Cruise Line loopt voorop in de ontwikkeling van nieuwe concepten in de premium cruisesector. Met de introductie van Premium All Inclusive behoren onverwachte kosten tot het verleden. Een groot aantal elementen die eerst als ‘extra’s’ werden beschouwd, is nu bij de prijs inbegrepen zoals een ruim aanbod aan premium drankjes, servicekosten en fooien.

Feel Free at Sea ©NCL

Met Norwegian Cruise Line profiteren reizigers tot eind april van introductiekortingen indien zij minimaal vijf nachten aan boord verblijven. Zo besparen gasten die overnachten in een studio 50 euro en in een inside- of oceanview stateroom 100 euro. Passagiers die een balcony stateroom, minisuite, suite of in ‘The Haven’ boeken, besparen 200 euro per stateroom.

Feel free at Sea
Met de lancering van het nieuwe innovatieve cruiseconcept Premium All Inclusive op de Nederlandse markt krijgen vakanties op zee een nieuwe dimensie. Door meer aspecten toe te voegen aan de vooraf betaalde reissom blijven onverwachte verrassingen na afloop uit. Met Premium All Inclusive biedt de rederij gasten ongekende flexibiliteit op zee en start een nieuwe trend voor moderne cruisevakanties. Premium All Inclusive is vanaf nu beschikbaar op alle 14 schepen.

Premium All Inclusive omvat:

  • Een gevarieerd aanbod van premium alcoholische en niet-alcoholische dranken in al onze bars, lounges en eetgelegenheden gedurende de hele cruise. Van sterkedranken, bier van de tap en in flesjes tot wijn, cocktails, frisdranken en sappen
  • Onbeperkte hoeveelheid sappen, water en frisdranken voor kinderen en tieners
  • Lavazza koffiespecialiteiten tijdens maaltijden
  • Eén gratis fles water per persoon per dag in de staterooms
  • Servicekosten en fooien
  • Culinaire hoogstandjes in de restaurants aan boord – inclusief buffetten waarbij ter plekke gekookt wordt, barbecues op het dek, informele eetgelegenheden en tot drie hoofdrestaurants per schip
  • Bekroond entertainment, waaronder Broadway-hits, shows, muziek en komedie
  • Uitstekende recreatieve voorzieningen voor alle leeftijden
  • Extra exclusieve voordelen en privileges voor gasten in de suites en in The Haven van Norwegian®

Zomer Highlights
Ook Europa is deze zomer goed vertegenwoordigd in de cruisebestemmingen van Norwegian Cruise Line. Komende maanden varen vijf schepen in de Europese wateren: Norwegian Jade, Norwegian Getaway, Norwegian Spirit, Norwegian Star en de Norwegian Epic. De Norwegian Getaway, het op een na nieuwste schip in de vloot, vaart komende maanden naar bucketlistbestemmingen in de Baltische Zee. Ook wordt deze zomer de Norwegian Jade verwelkomd in Southampton en Hamburg met cruises naar Europese hoofdsteden en Noorse Fjorden.

Kijk voor meer informatie en het boeken van een Norwegian Cruise Line Premium All Inclusive Cruise op www.ncl.eu of bel een reisagent.