Top 5 leukste belevenissen voor kinderen op een Roter Hahn vakantieboerderij

Familievriendelijke vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol

Den Haag, 8 mei 2017

Een vakantie op een van de familievriendelijke Roter Hahn vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol is een groot avontuur. Er is altijd wat te beleven en te ontdekken. Lekker op het erf ravotten, de koeien voeren of verstoppertje spelen of de boer een handje helpen met het uitmesten van de stallen. Terwijl kinderen zich vermaken, kunnen ouders heerlijk ontspannen. Niet alleen op de boerderij zelf leven kinderen zich helemaal uit, ook de omgeving heeft alle ingrediënten voor een avontuurlijke vakantie voor jong en oud.

Tijdens een vakantie op een Roter Hahn vakantieboerderij slaap je natuurlijk een nachtje in de hooischuur

Voor kinderen is een boerderij een fantastische vakantiebestemming. Tijdens een vakantie op een van de gezinsvriendelijke Roter Hahn vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol staat gasten een variëteit aan activiteiten en faciliteiten op en rondom de boerderij te wachten. En terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben, nemen ouders wat ‘quality time’ door heerlijk ontspannen een boek te lezen in zon, zelfgemaakte wijnen en de verse producten van de boerderij te proeven of een kookcursus bij de boerin te volgen.

Top 5 leukste belevenissen voor kinderen op een Roter Hahn vakantieboerderij:

  1. Kroelen met schattige pluizige dieren
  2. Ga in de leer als boerenknecht en ontvang een diploma
  3. Zwemmen in je eigen zwemvijver op boerderij
  4. Slaap een nachtje in de hooischuur
  5. Spelen in de grootste natuurspeeltuin

Consumenten vinden meer informatie over de vakantieaccommodaties op: www.rodehaan.it/nl

Roter Hahn is gespecialiseerd in boerderijvakanties in Zuid-Tirol, de zonnige regio in de Italiaanse Alpen. Alle 1.600 locaties zijn werkende boerderijen. Elk heeft zijn eigen specialiteit. Sommige zijn vooral gericht op vee en andere dieren, maar er zijn ook fruitteelt boerderijen of wijnboeren met prachtige wijngaarden op de hellingen van de zuidelijke Alpen. De accommodaties met maximaal vijf vakantiewoningen of acht tweepersoonskamers hebben een gezellige, persoonlijke sfeer. Naast gastronomie heeft Roter Hahn ook veel aandacht voor actieve vakanties en wellness thema’s. De gasten hebben alle mogelijkheden om met het leven op de boerderij kennis te maken en om de heerlijke zelfgemaakte producten te proeven, zoals melk, kaas, appelsap, brood, jam en nog veel meer. Daarnaast is de boerderij een goed uitgangspunt om de omgeving te ontdekken. De boerderijen worden door gezinnen gerund en weten daardoor goed in te spelen op de wensen van hun gasten.