Norwegian Cruise Line onthult Premium All Inclusive in Nederland

Na 3 april 2017 krijgen vakanties op zee een nieuwe dimensie

Den Haag, 29 maart 2017

Norwegian Cruise Line introduceert haar nieuwste innovatieve cruiseconcept op de Nederlandse markt en geeft vakanties op zee een nieuwe dimensie met de lancering van all-inclusive vakanties in de wereldwijde premium cruisesector.

Norwegian Cruise Line lanceert het Premium All Inclusive-concept in Nederland

Op 3 april 2017 lanceert Norwegian Cruise Line het Premium All Inclusive-concept in Nederland. Hiermee biedt de rederij gasten ongekende flexibiliteit op zee en start een nieuwe trend voor moderne cruisevakanties. Omdat hiermee tal van aspecten inbegrepen zijn in het vooraf betaalde bedrag, kunnen gasten nog meer genieten van hun cruisevakantie met Norwegian.

Premium All Inclusive omvat:

  • Een gevarieerd aanbod van premium alcoholische en niet-alcoholische dranken in al onze bars, lounges en eetgelegenheden gedurende de hele cruise. Van sterkedranken, bier van de tap en in flesjes tot wijn, cocktails, frisdranken en sappen
  • Onbeperkte hoeveelheid sappen, water en frisdranken voor kinderen en tieners
  • Lavazza koffiespecialiteiten tijdens maaltijden
  • Eén gratis fles water per persoon per dag in de staterooms
  • Servicekosten en fooien
  • Culinaire hoogstandjes in de restaurants aan boord – inclusief buffetten waarbij ter plekke gekookt wordt, barbecues op het dek, informele eetgelegenheden en tot drie hoofdrestaurants per schip
  • Bekroond entertainment, waaronder Broadway-hits, shows, muziek en komedie
  • Uitstekende recreatieve voorzieningen voor alle leeftijden
  • Extra exclusieve voordelen en privileges voor gasten in de suites en in The Haven van Norwegian®

Christan Böll, Managing Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika over de lancering van Premium All Inclusive in Nederland: “Norwegian Cruise Line is al geruime tijd een echte vernieuwer op het gebied van cruises en de introductie van Premium All Inclusive brengt onze relaxte cruisestijl, weg van alle zorgen, naar een heel nieuw niveau. Een groot aantal elementen die we eerst als ‘extra’s’ beschouwden, is nu bij de prijs inbegrepen, inclusief een ruim aanbod aan premium drankjes, servicekosten en fooien. Deze nieuwe inbegrepen extra’s komen bovenop de vele services die een Norwegian cruise zo bijzonder maken, zoals bijvoorbeeld de overheerlijke diners en het entertainment op zee. Doordat we dit in andere Europese landen al succesvol hebben gelanceerd, ben ik ervan overtuigd dat onze Nederlandse gasten Premium All Inclusive ook bijzonder zullen waarderen.”

Jürgen Stille, Senior Director Business Development Continental Europe voor Norwegian Cruise Line, voegt toe: “De lancering van een product zoals Premium All Inclusive is zeer vernieuwend in de cruisewereld en biedt een schat aan mogelijkheden voor onze gewaardeerde reispartners. We hebben ze uitgerust met een krachtige salestool waarmee we ze helpen klanten aan te trekken die misschien nog niet eerder over een cruisevakantie hadden nagedacht, terwijl we tegelijkertijd ons product introduceren aan cruisepassagiers die Norwegian Cruise Line nog niet kenden. We weten dat onze reispartners de vraag naar all-inclusive vakanties hebben zien stijgen en onze nieuwe prijsstrategie zal ervoor zorgen dat vakantiegangers een cruisevakantie met Norwegian serieus in overweging kunnen blijven nemen.

Premium All Inclusive is beschikbaar op alle 14 schepen. Kijk voor meer informatie en het boeken van een Norwegian Cruise Line Premium All Inclusive cruise op www.ncl.eu of bel een reisagent.

 

Over Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line is de vernieuwer van cruisereizen en kan bogen op een 50-jarige geschiedenis waarin de grenzen van de traditionele cruisevakantie werden verlegd. Norwegian heeft de cruisesector revolutionair veranderd door gasten de vrijheid en flexibiliteit te bieden om hun eigen ideale cruisevakantie samen te stellen, die perfect in hun eigen planning past. Vandaag de dag nodigt Norwegian hun gasten uit om zich ‘vrij te voelen’ om de wereld te ontdekken op een van hun 14 schepen, waarmee ze hun gasten de kans geven te genieten van een relaxte cruisevakantie in resortstijl op de nieuwste en modernste schepen op de oceaan.

Onlangs werd de cruiserederij voor de negende keer op rij uitgeroepen tot ‘Europe’s Leading Cruise Line’, evenals ‘Caribbean’s Leading Cruise Line’ (voor de derde keer) en ‘World’s Leading Large Ship Cruise Line’ (voor de vierde keer op rij bij de World Travel Awards), en tot slot won het bedrijf voor de eerste keer ook de titel ‘World’s Leading Cruise Line’. In oktober 2015 heeft het bedrijf zijn meest innovatieve schip tot nu toe, de Norwegian Escape met een capaciteit voor 4.200 passagiers, te water gelaten en drie andere schepen met een capaciteit van 4.200 passagiers zijn besteld bij de Meyer Werf. Deze zullen worden geleverd in de lente van 2017, 2018 en in herfst van 2019. Daarbij is de cruiserederij met Fincantieri S.p.A. een overeenkomst aangegaan voor vier schepen van een nieuwe generatie met leveringen in 2022, 2023, 2024 en 2025, en heeft het bedrijf een optie op twee extra schepen.