Meet Mexico! Roadshow

Case

Mexico Tourism Board

Networking diner

Sinds een paar jaar is het Parijse kantoor van de Mexico Tourism Board verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Alle persoonlijke contacten met relevante partners op de Nederlandse markt moeten worden opgebouwd. De Mexico Tourism Board vraagt CommuniGate een netwerking diner en presentatie te organiseren met als doel de key-spelers op de markt te ontmoeten.

Aanpak

CommuniGate schakelt snel en benadert alle reisorganisaties die Mexico in het assortiment voeren, alsmede potentiële partners en de Nederlandse (charter) airlines. Daarnaast wordt een selecte groep reisjournalisten persoonlijk uitgenodigd en genereren we interviews voor de toeristische vakpers met de directie van de Mexico Tourism Board. De workshop wordt tevens aangekondigd via de vakmedia, online en print.

Voor een brede benadering van de toeristische pers wordt deze doelgroep via een pers-bulletin en een persbericht geïnformeerd over de jongste noviteiten in Mexico.

Hippe locatie

CommuniGate kiest hotel The Dylan als locatie voor de presentatie en walking diner. De gerechten krijgen een ‘Mexican touch’, met als topper een oester gehuld in een parel van witte chocolade met tequilla…

Resultaten

  • hoge opkomst (90%), de meeste key-players (touroperators, airlines top reisagenten) zijn aanwezig
  • Interviews en artikelen in de vakmedia
  • Goede gesprekken tussen de Mexico Tourism Board en touroperators
  • Positieve respons op follow-up
  • Spontane aanvragen van toeristische media voor persreizen

Bekijk ook deze cases

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?