Kleine skisterren aan de top in Paznaun-Ischgl

Familievriendelijk Paznaun

Den Haag, december 2016

Kappl, See en Galtür zijn de familie hotspots in het Paznauntal waar kinderen centraal staan. Zo zijn er verrassende weekprogramma’s, sneeuwspeeltuinen en unieke lesprogramma’s onder begeleiding van pedagogisch geschoolde skileraren. De lessen zijn optimaal afgestemd op de eisen van jonge skiërs. Of het nu een Indianen en Cowboy party is of een schattenjacht, de kids beleven de meest spannende avonturen in de sneeuw. De buurdorpen hebben brede en gevarieerde afdalingen ideaal voor een wintervakantie met het hele gezin.

Kleine skisterren aan top in Paznaun-Ischgl ©Ischgl
Kleine skisterren aan top in Paznaun-Ischgl ©TVB Paznaun-Ischgl

Het wintersportdorp Kappl scoort met tien comfortabele liften en gezinsvriendelijke infrastructuur hoog bij families. Zelfs op de piste is aan de kids gedacht. In het Sunny Mountain avonturenpark, centraal gelegen in het skigebied, leren zij spelenderwijs skiën. De winterspeelweide heeft een ski-carrousel, magische tapijten, een kinder-buckelpiste, een sneeuwgrot en een zes kilometer lange rodelbaan. In het naastgelegen dorp See kunnen gezinnen kiezen uit negen verschillende liften. Kids leren hun eerste meters in de sneeuw te maken op het grote oefenterrein met verschillende transportbanden.

Galtür breidt dit winterseizoen haar wintersportmogelijkheden voor families uit. Met het nieuwe project ‘Playground Snow’ maken kinderen van drie tot zeven jaar oud spelenderwijs kennis de eerste meters op de latten. Dit onder begeleiding van pedagogisch geschoolde skileraren. Het programma is afgestemd op de behoeftes van de kids. Zij hoeven niet meer eindeloos dezelfde oefeningen te herhalen, maar plezier staat centraal.

Meer informatie op www.ischgl.com