Ischgl maakt zich op voor de seizoensafsluiting met Helene Fischer

Voorjaarsskiën in Ischgl is zon, sneeuw en muziek

Den Haag, 18 april 2018

Op maandag 30 april is het eindelijk zover: Helene Fischer, de veeltalige superster uit Duitsland, sluit dan het winterseizoen in Ischgl tijdens het Top of the Mountain Closing Concert. De Idalp, op 2.300 meter hoogte, verandert in een bijzondere evenementenlocatie. In de ochtend kan er nog naar hartenlust worden geskied, voordat het openluchtconcert om 13.00 uur begint. Iedereen met een geldige liftpas kan dé seizoensafsluiting van de Alpen bijwonen.

Top of the Mountain Closing Concert 2018 met Helene Fischer

Voorjaarsskiën in Ischgl betekent lentezon, pisteplezier en gratis het Top of the Mountain Closing openluchtconcert bijwonen. Met goede sneeuwcondities en langere dagen is het optimaal genieten. De hoge ligging van het skigebied en de goede pistecondities bezorgen skiërs en snowboarders tot 1 mei veel wintersportplezier.

Seizoensafsluiting met Helene Fischer
Het legendarische Top of the Mountain Closing Concert met wereldberoemde pop- en rockartiesten heeft een plek veroverd op de internationale evenementenkalender. Om 13.00 uur gaan de ski’s en snowboards van muziekfans aan de kant en maken plaats voor een adembenemend concert van de Duitse zangeres Helene Fischer met hits als ‘Nur mit dir’, ‘Herzbeben’, ‘Ich will immer wieder … dieses Fieber spür’n’, Achterbahn’ en natuurlijk haar meest bekende nummer ‘Atemlos durch die Nacht’. Wintersporters die in Paznaun-Ischgl verblijven en een skipas voor min 2 dagen hebben, wonen het concert gratis bij.

Nederlandse fans
Dat Helene Fischer ook in Nederland veel fans heeft, blijkt wel uit haar langverwachte nieuwe stadiontour waarbij ze op 15 september in Gelredome Arnhem optreedt. Dit concert was binnen enkele minuten uitverkocht.

Voor meer informatie en het online boeken van accommodaties: www.ischgl.com

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, waaraan geen enkele bestemming zich kan meten. Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen en te sluiten met het legendarische concert waar wereldsterren de bühne betreden. En met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot en kan er worden geskied tot begin mei.