Ik ga op vakantie en neem mee… mijn hond!

Ik ga op vakantie en neem mee… mijn hond!

Den Haag, 10 oktober 2017

Onze trouwe viervoeter gaat steeds vaker mee op vakantie. En waar geniet een hond van meer comfort en vrijheid dan op een boerderij midden in de natuur. Op veel Roter Hahn vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol zijn vakantiegangers met hun grote of kleine viervoeter, het hele jaar door, graag geziene gasten.

De hond een graag geziene gast op de Roter Hahn vakantieboerderij ©Roter Hahn

De hond hoort natuurlijk bij de familie en mag zeker niet worden vergeten als er een vakantie wordt geboekt. Bij ruim 900 Roter Hahn vakantie-accommodaties is het mogelijk de vakantie met de trouwe viervoeter te vieren. Op de boerderij hebben ze alle bewegingsvrijheid en leent de omgeving zich uitstekend voor lange wandelingen in de vallei, op de bergwandelpaden of in het bos. Daarnaast zijn de boeren natuurlijk aan de omgang met dieren gewend en kunnen de honden heerlijk op het erf, in de wei of de stallen ravotten, wat de vakantie op de boerderij voor twee- én viervoeters nog meer ontspannen maakt.

In een Roter Hahn vakantieboerderij verblijven gasten voornamelijk in ruime appartementen, hierdoor is er voldoende bewegingsruimte en een eigen plek voor de hond. De kleinschalige accommodaties met maximaal vijf vakantiewoningen zijn een ideaal vertrekpunt voor avontuur in de natuur.

Meer informatie op roterhahn.it/nl waar bezoekers onder ‘zoek accommodatie’ gericht kunnen zoeken naar boerderijen waar een huisdier welkom is. Of gebruik onderstaande link: http://bit.ly/2yJS4Jc

Roter Hahn is gespecialiseerd in boerderijvakanties in Zuid-Tirol, de zonnige regio in de Italiaanse Alpen. Alle 1.600 locaties zijn werkende boerderijen. Elk heeft zijn eigen specialiteit. Sommige zijn vooral gericht op vee en andere dieren, maar er zijn ook fruitteelt boerderijen of wijnboeren met prachtige wijngaarden op de hellingen van de zuidelijke Alpen. De accommodaties met maximaal vijf vakantiewoningen of acht tweepersoonskamers hebben een gezellige, persoonlijke sfeer. Naast gastronomie heeft Roter Hahn ook veel aandacht voor actieve vakanties en wellness thema’s. De gasten hebben alle mogelijkheden om met het leven op de boerderij kennis te maken en om de heerlijke, zelfgemaakte producten te proeven, zoals melk, kaas, appelsap, brood, jam en nog veel meer. Daarnaast is de boerderij een goed uitgangspunt om de omgeving te ontdekken. De boerderijen worden door gezinnen gerund en weten daardoor goed in te spelen op de wensen van hun gasten.