Comfortabel fietsen op een automatische e-bike

Nieuw: e-bike met automatisch schakelsysteem

Den Haag, 24 april 2017

E-bikes zijn een perfect, milieuvriendelijk alternatief voor het stadsverkeer of voor fietstochten. Als je hierbij ook niet meer op het schakelen hoeft te letten en alle schakelprocessen automatisch en traploos worden geregeld, betekent dat niet alleen meer veiligheid en plezier op de fiets, maar ook een unieke rijervaring. Met de introductie van het NuVinci Cycling geïntegreerde schakelsysteem fietsen e-bikers veilig en comfortabel door de stad of natuur.

Veilig en comfortabel door de stad fietsen met automatische NuVinci schakelsysteem ©️Riese & Müller

Schakelen op de e-bike was nog nooit zo eenvoudig. Met het NuVinci schakelsysteem hoef je zelf niet meer te schakelen, dat doet hij vanzelf. Je staat dus altijd in de juiste versnelling, ook bij het wegrijden. Met een traditionele versnelling ben je, vooral in de stad, constant bezig met schakelen. Dit behoort tot de verleden met het NuVinci versnellingssysteem. Die stel je eenmalig in op een voor jou prettig trapritme, cadans of trapfrequentie en daarna kan je hem vergeten. Zo heb je tijdens de fietsrit van en naar het werk, naar de supermarkt of een uitstapje met de kinderen naar het stadspark, alle aandacht voor het verkeer.

Ook tijdens langere fietstochten met moderne e-bikes ontdek je het comfort de omgeving. Wie zich niet meer hoeft te bekommeren om het handmatig schakelen naar de juiste versnelling, rijdt niet alleen relaxter en veiliger, maar geniet ook meer van de omgeving tijdens een lange fietstour door de natuur.

Voor iedereen een automatische e-bike
E-bike’s zijn niet meer weg te denken in het dagelijkse straatbeeld. Het aanbod is enorm divers van city-bikes en bakfietsen tot cruisers en mountainbikes. Voor al deze verschillende modellen heeft NuVinci een traploze, automatische en geïntegreerd schakelsysteem.

Voor meer informatie over NuVinci Cycling: www.nuvincicycling.com