Casamundo tipt: De beste huizen op toplocaties voor een vruchtbare coalitiebespreking

Den Haag, 3 april 2017

De onderhandelingen over een mogelijke nieuwe coalitie zijn in volle gang. Voor een open gesprek, is het cruciaal om op een geschikte locatie met elkaar om de tafel te gaan. Een inspirerende plek waar de partijleiders alle rust en ruimte vinden voor een open en vruchtbaar overleg. Online vakantiehuizenportal CASAMUNDO, met meer dan 400.000 accommodaties een van de grootste internationale aanbieders, checkte haar aanbod en komt met een drietal passende suggesties. Drie locaties met elk een hele eigen sfeer, maar waar de partijleiders elkaar met een beetje goede wil, zeker kunnen vinden.

Object nr. 1751629, Callantsoog, ©Happy Home

Wind en de Hollandse Molen
Wind en duurzame energie is ongetwijfeld een thema dat komende weken aan de orde komt. Geen betere plek om geïnspireerd en gemotiveerd te raken dan tijdens een verblijf in een oer-Hollandse molen. CASAMUNDO selecteerde een sfeervol ingerichte korenmolen uit het Land van Maas en Waal in het groene Gelderse landschap. Dankzij de ligging op een heuvel, heb je een prachtig uitzicht over het weidelandschap en bossen. Goed om ook het totale plaatje in de gaten te houden.

Rust tussen weide en bossen
Een groene omgeving en een stevige boswandeling doen wonderen om de gemoederen te temperen, mocht de discussie te hoog op lopen. De rustige omgeving zorgt bovendien voor een optimale focus én ontspanning tussendoor. Best fijn na zo’n drukke campagnetijd. Voor een frisse kijk op de zaken, is een privé zwembad natuurlijk een uitkomst. Even een paar baantjes trekken, en je kunt er weer tegenaan. In de prachtige Drentse natuur tipt CASAMUNDO een comfortabele boerderij te midden van de weilanden, heide en bossen. Ook lekker om een onderhandelingsronde tijdens een fietstocht te doen.

Lekker uitwaaien en bruggen bouwen
Waar kun je de geest beter opfrissen dan tijdens een uitwaaisessie aan de Nederlandse stranden? Colbert uit, voeten in het zand en kijkend over zee is er alle ruimte in het hoofd om bruggen te bouwen en verbindingen te leggen. Een partijtje beachvolleybal of strandvoetbal tussendoor stimuleren de teamspirit en zorgen voor het nodige spelelement. Winnen willen we allemaal. Uiteraard leidt de verkenner alles in goede banen.

Een perfect plekje hiervoor is deze lodge tent in het Noord-Hollandse Callantsoog, helemaal buiten en toch van veel gemakken voorzien. Omdat deze deel uitmaakt van een klein resort, kan ook elke partijleider een eigen lodge tent krijgen om zich even terug te trekken. Dat alles In de duinen met zicht over de eindeloze stranden en de woelige Noordzee. Elke ochtend een strandwandeling zorgt er vast voor dat alle neuzen dezelfde kant op komen.

Zit de perfecte plek er toch niet bij volgens de verkenner en informateur, dan heeft CASAMUNDO nog 399.997 andere huizen om uit te kiezen…

Het meest gevarieerde aanbod onder één dak
Het aanbod van CASAMUNDO varieert van vakantiewoningen op een vakantiepark tot historische kastelen in Frankrijk, appartementen in skigebieden, authentieke Hollandse molens of luxe villa’s op Ibiza. Vanzelfsprekend biedt CASAMUNDO een scala aan accommodaties in de top-5 vakantiehuisbestemmingen, zoals wijnboerderijen in Toscane, chalets in Tirol of Wallis en zonnige huizen aan de Franse Côte d’Azur en in Istrië.

Over CASAMUNDO
CASAMUNDO GmbH, één van Europa ’s grootste specialisten in vakantiehuizen op internet is in 2003 opgericht en heeft het hoofdkantoor in Hamburg, Duitsland. Inmiddels is CASAMUNDO uitgegroeid tot een leidende aanbieder van vakantiehuizen in Europa, met een aanbod van meer dan 400.000 hoogwaardige vakantieverblijven in heel Europa de VS en daarbuiten. De organisatie is naast het thuisland Duitsland, ook actief in Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Polen, Tsjechië, Spanje en Hongarije. In Duitsland is CASAMUNDO meermalen onderscheiden vanwege de hoge klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening. In 2015 is CASAMUNDO van 21 grote online boekingsportals in Duitsland gekozen tot het beste online portal voor vakantieaccommodaties in de Stiftung Warentest, een consumentenorganisatie die onafhankelijk onderzoek uitvoert naar producten en diensten. Ook in 2012 scoorde CASAMUNDO de meeste punten in een onderzoek tussen de vijf grootste online-aanbieders van vakantiehuizen in Duitsland door het onafhankelijke online consumentenmagazine Getestet.de. Met name met het beste aanbod, de eenvoudige zoekfuncties, een overzichtelijke en uitvoerige presentatie van de vakantiehuizen alsmede met de mogelijkheid om online te boeken, haalde CASAMUNDO de hoogste punten.