Belastingvrij skioord Livigno schrapt skipassen aan begin en einde van winterseizoen

1 – 22 december 2017 en 7 april – 1 mei 2018: gratis skipas

Den Haag, 22 november 2017

Het Italiaanse wintersportresort Livigno (Lombardije) biedt haar gasten tijdens de start van het winterseizoen en in het voorjaar een gratis skipas aan. Want wie tussen 1 en 22 december 2017 en 7 april tot 1 mei 2018 gebruikmaakt van het ‘Skipass Free’-arrangement en verblijft in een van de aangesloten partner accommodaties, mag gratis de piste op. Door de unieke geografische ligging zijn goede sneeuwcondities van vroeg in het seizoen tot mei gegarandeerd.

‘Skipass free’ skiën in Livigno ©Livigno Tourism Board

Op 1 december geeft Livigno het officiële startschot voor het winterseizoen met een speciale ‘Skipass Free’-promotie. Wintersporters profiteren van deze actie tot 22 december en wordt vervolgens herhaald van 7 april tot 1 mei 2018. Met deze aanbieding ontvangen wintersporters die tijdens deze actieperiodes minimaal vier nachten in een partner hotel of zeven nachten in een aangesloten appartement in Livigno verblijven, gratis een skipas. In de periode van 8 tot 10 december geldt deze aanbieding alleen bij een verblijf van zeven nachten.

Consumenten vinden meer informatie op: www.livigno.eu/en/holiday-offers/skipass-free

Het belastingvrije wintersportresort Livigno ligt hoog (1.800 – 2.900 m) in de Italiaanse Alpen (Lombardije) tussen Zwitserland en Italië. Dankzij een bijzonder gunstige ligging is sneeuwzekerheid gegarandeerd van november tot mei. Naast het ruime aanbod aan accommodaties en gastronomie, vinden vakantiegangers hier een breed aanbod van activiteiten voor een vakantie in de sneeuw. Zo heeft Livigno 115 km aan pistes en een diversiteit aan offpiste mogelijkheden. Met de vele restaurants, koffiebarretjes en cafés, proeven en ervaren gasten hier de echte traditionele Italiaanse keuken.