Authentiek logeren in de sneeuw

Beleef de winter met CASAMUNDO

Den Haag, 12 december 2016

In de ochtend de deur uitstappen en wegzakken in een meter verse sneeuw die de nacht ervoor is gevallen. Samen met de familie de winter beleven in de witte wondere bergwereld van Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk. De reistrends van 2017 voorspellen het al, aankomend jaar draait het om ‘pure beleving’ en ‘family time’ tijdens de vakantie. Bij de vakantiehuizen van CASAMUNDO staan deze twee trends centraal. Van authentieke chalets met houtkachels, winterse appartementen waar de piste aan de voortuin grenst tot houten blokhutten verscholen in de bergen. CASAMUNDO selecteerde de drie meest knusse accommodaties voor dit winter- en skiseizoen.

931032_switzerland_wallis_la-tzoumaz_ch-1918-41_web
Pauzeren in een houten chalet in het Zwitserse Tzouzmer

1. Oostenrijkse Alpen
Skiën op de meest uitdagende pistes, wandelen over wit besneeuwde paden, sneeuwpoppen bouwen met de verse sneeuw van afgelopen nacht en een sneeuwballengevecht houden met de kids. Dit kan allemaal in de achtertuin van deze authentieke blokhut in Altaussee. Beleef de winter midden in de Oostenrijkse bergen. Heerlijk genieten van alle rust, met het gezellige centrum op loopafstand.

2. Pauzeren in La Tzouzmaz
De plaatsnaam verraadt het al, La Tzouzmaz is afgeleid van het woord ‘tzoumer’, wat pauzeren betekent. Tot rust komen bij de warmte van de open haard, terwijl de kinderen achter het huis van de helling af sleeën. Ervaar het ontspannen Zwitserse leven voor een week of langer in dit comfortabele chalet met een prachtig uitzicht, middenin de witte bergen.

3. Leven als god in de Franse bergen
Rustig wakker worden en na het ontbijt met warme broodjes uit de oven, is het tijd voor een actieve dag. Stap zo vanuit de deur op de latten en ontdek de wondere witte wereld van Le Grand-Bornand. Geniet van het schilderachtige winterlandschap waar dit knusse vakantiehuis zich verschuild.