18.200 fans sluiten samen met Zucchero het winterseizoen in Ischgl af

Top of the Mountain Closing Concert

Den Haag, 1 mei 2017

Zondag 30 april vierden ruim 18.000 enthousiaste wintersport- en muziekfans, samen met de Italiaanse zanger Zucchero, de zonnige finale van een succesvol en sneeuwrijk winterseizoen in de Silvretta Arena op 2.320 m hoogte.

Italiaanse zanger Zucchero sluit winterseizoen Ischgl af ©TVB Paznaun-Ischgl

Met een blauwe lucht en witte bergen als decor gaf de ‘vader van de Italiaanse blues’, samen met zijn dertien bandleden, een spectaculair concert. Meer dan twee uur lang genoten wintersporters van expressieve nummers van Zucchero ‘s huidige album ‘Black Cat’ en zijn wereldwijde hits zoals ‘Baila Morena’, ‘Senza una Donna’ en ‘Miserere’.

“Met het Top of the Mountain Closing Concert kunnen wij, dankzij de hoogte van het skigebied, terugkijken op een succesvolle en sneeuwrijke winter. We zijn er trots op dat we met onze goede sneeuwcondities indruk maken op onze gasten van de allereerste tot de laatste dag van dit seizoen”, aldus Andreas Steibl, directeur.

TV-materiaal gratis te downloaden via: https://goo.gl/mpSjSa
Meer informatie www.ischgl.com

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, waaraan geen enkele bestemming zich kan meten. Met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot en kan er tot begin mei worden geskied.